Qualiview Zorgverlener Award 2018

Logopediepraktijk Meijer in Deventer ontvangt Qualiview Zorgverlener Award 2018.

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens de feestelijke gebeurtenis, die op dinsdag 26 juni 2018 in Utrecht plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije en trotse gezichten.

Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.

Wat zorgt voor een hoge waardering en goede klantervaring?
Vakkundigheid en deskundigheid, gecombineerd met duidelijke communicatie over het behandelplan is belangrijk voor de klanten van de zorgverleners. Naast oprechte betrokkenheid en aandacht zorgt vriendelijkheid van de zorgverlener ook voor een hoge waardering en goede klantervaring.
De nominatie voor een award heeft een waardevolle betekenis. Het gaat om het oordeel van de patiënt over de zorgverlener en de verleende zorg.

De awards werden voor de tweede keer uitgereikt. De beroepsgroepen die meededen waren: fysiotherapie, oefentherapie, huidtherapie en logopedie.

Logopediepraktijk Meijer heeft in de categorie “meest aanbevolen logopediepraktijk in Nederland” de tweede plaats behaald en in de categorie “hoogst gewaardeerde logopediepraktijk” de derde plaats. Blij en trots nam logopediste Rita Meijer de beide certificaten in ontvangst. Deze hangen inmiddels in haar praktijkruimte in het Gezondheidscentrum Borgele. Het is een allrounde praktijk waar vrijwel alle stoornisgebieden worden behandeld bij kinderen en volwassenen. Rita Meijer is 34 jaar werkzaam als logopediste en werkt nog altijd dagelijks met veel plezier.

Publicatiedatum: 03-07-2018


Terug naar overzicht